Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

FEBRUARY GIVEAWAY Contest Winners Announced!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini.. Alhamdulillah FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner telah pun melabuhkan tirai pada 17 February 2018 lalu.. Seramai 41 penyertaan saya terima sepanjang giveaway ini berlangsung. I truly appreciate everyone who had taken the time and effort to participate in the giveaway. Thank you for the support!

Paling kelakar baru buat tajuk entri untuk announcement giveaway ini tak perasan ter-post, seriau bila dapat notification through email komen tetiba masuk dari Farhanna, Mrs Virgo dan Sis Gee sedangkan entri belum siap dan pemenang masih belum finalise.. Fuh mengelabah! Keluar peluh jantan I tell you.. Maaf yer sahabat, den cemas nak umumkan pemenang, hahahaha tergelak sorang-sorang masa tu..

Giveaway Winners Announcement
February Giveaway by Lady in Red Planner
Okay, berikut adalah senarai nama peserta yang mengambil bahagian :

1. Mummy Ayu
2. Cik Tie
3. Nadia Md Radzi
4. Siti Nuur Hidayu
5. Cik Iffah
6. Hani Fadhlina Abdul Rahman
7. Shesyira As
8. Use Line A :
9. Mieza S
10. Mrs Virgo
11. Ika. S
12. Zafirah Aidah
13. Miss Nurha
14. Galaksi Viral
15. Mialovetto
16. Farhanna Jafri
17. Sviors
18. Nur Zetty
19. Fatin Shahrizam
20. Sis Gee
21. Nurulatika Yunus
22. Shahida Dzulkafli
23. Mrs Pip
24. Nur Azian Jaafar
25. Najihah Amzi
26. Mrs. A
27. Mydue
28. Auni Sofea
29. Jamil Hashim
30. Raydah
31. Princess Fazz
32. Syah Banu
33. Farah
34. Mohd Noor Shawal
35. Noor Najwa
36. Zafirah Nazri
37. Shikin Razali
38. At-Tarmizi
39. Siqah Hussin
40. Sayidah Napisah
41. S.K.

Thank you soooo much to everyone who entered.. Setiap peserta memberikan komen dan maklumbalas yang awesome dan ikhlas lahir dari hati.. Frankly speaking I truly wish I could make everyone a winner but I have to choose only 5 winners as promised.. 



SENARAI PEMENANG


Giveaway by Lady in Red Planner
Contest Winners Announced : 15, 19, 23, 28, 39

Congrats to all the above winners! Setiap pemenang akan dihubungi melalui email. So keep an eye out on your inbox! Ingat, pemenang mesti memberikan maklumbalas dalam tempoh 3 hari dari tarikh notification. Selepas tempoh 3 hari tamat new winner will be selected.

Setiap pemenang akan menerima 1 botol De'Xandra Air Freshener. Pilihan haruman secara random.

On top of that, saya tergerak hati untuk menebus malu dengan memberi Hadiah Saguhati kepada 3 peserta yang sempat meninggalkan komen semasa kesilapan pengumuman keputusan giveaway ini.. Mereka ialah :

Farhanna Jafri, Mrs Virgo dan Sis Gee 

Saya minta maaf kepada sesiapa yang tak terpilih sebagai pemenang. Sila terima keputusan ini dengan hati terbuka, percaya kepada rezeki dariNya.. Jangan berkecil atau terasa hati okay.. Giveaway ini sekadar suka-suka untuk berkongsi rezeki yang ada kepada peserta.

Thank you again to everyone and that's it for today. Stay tuned for next giveaway!

Sekian, wasalam..
Byeeee..


Regards,
I am LZ

Comments

  1. tak sabar nak tunggu list pemenang

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kak Fuzy, sila berikan details : nama, alamat penghantaran dan contact number untuk pemberian Hadiah Saguhati.

      Terima kasih sudi participate dalam giveaway ini πŸ’•

      Delete
  3. Replies
    1. Sis gee, sila berikan details : nama, alamat penghantaran dan contact number untuk pemberian Hadiah Saguhati di borang Contact Me blog ini.

      Terima kasih sudi participate dalam giveaway ini πŸ’•

      Delete
  4. hahahaha ingatkan sis nak buat suprise. tahniah semua pemenang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha malu kesilapan teknikal.
      Farhanna bagi nama penuh, alamat dan contact number utk hadiah saguhati di ruang Contact Me blog ini okay.

      Thanks 😊..

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih atas sokongan Nur Izzati πŸ’•

      Delete
  6. Tahniah pads yg menang... alaa br perasan Liez xpost entry GA ni.... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa kurang seorang peserta πŸ˜–.. In shaa Allah ada rezeki LZ buat giveaway lagi πŸ’•..

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih At-Tarmizi sudi support giveaway ini 😊

      Delete
  8. Tahniah kepada pemenang semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PC kerana sentiasa memberi sokongan πŸ’•..

      Delete
  9. Alhamdulillah, macam ada rezeki saya dapat perfume tu
    #28 di sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki tak ke mana.. Untuk memudahkan urusan Auni Sofea boleh beri nama, alamat dan contact number via Contact Me form..

      Thanks πŸ’•..

      Delete
  10. Replies
    1. Terima kasih atas sokongan Siti Nurfauzani πŸ’•

      Delete
  11. Replies
    1. Terima kasih Cik CL atas sokongan πŸ’•..

      Delete
  12. Replies
    1. Terima kasih atas sokongan anak denesor πŸ˜„

      Delete
  13. Alhamdulillah pertama kali bertuah. Rasa nak nagis pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki Fatin ada di giveaway ini πŸ’•..

      Tahniah Fatin..

      Delete
  14. Replies
    1. Terima kasih Cik Tie sebab sokong giveaway ini πŸ’•..

      Delete
  15. Alhamdullilah. Terima kasih sis LZ :) Siqah check email hari-hari lah skrg. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe so sweet of you Siqah 😍.. Sis akan pos hadiah segera okay.. Tahniah dear πŸ’•

      Delete
  16. ala..terlepas nak join.Tahniah ye semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's okay Sal.. Tunggu next giveaway okay..

      Thanks for your support πŸ’•..

      Delete
  17. Replies
    1. Thanks for your support Zafirah πŸ’•..

      Delete
  18. Replies
    1. Terima kasih Mydue sebab sokong giveaway ini πŸ’•..

      Delete
  19. Tahniah pada semua pemenang..😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih SR sudi sokong giveaway ini πŸ’•..

      Delete
  20. Tahniah! kepada 5 pemenang dah tahniah juga kepada 3 orang pemenang saguhati.

    Syabas LZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for your endless support Mrs. A πŸ’•

      Delete
  21. waaaa. tahniahhhh kepada semua pemenang. yang penting, keep in touch sesama kita πŸ˜™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ayu sudi support giveaway ini πŸ’• Keep in touch..

      Delete
  22. Replies
    1. It's okay Rabiah 😊..
      Thanks for your support πŸ’•..

      Delete
  23. Replies
    1. Terima kasih Sha sudi support giveaway LZ πŸ’•..

      Delete
  24. Tahniah kpd pemenang...
    Yg tak berjaya tu cuba lagi bulan depan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul pesanan Kak Nom, thank you πŸ’•..

      Delete
  25. Replies
    1. You're most welcome sis gee, thanks for your support πŸ’•

      Delete
  26. Tahniah pada yang terpilih. Semoga sentiasa murah rezeki sis ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ...Ψ§َΩ…ِΩŠΩ† يَΨ§ Ψ±َΨ¨َّ Ψ§Ω„ْΨΉَΨ§Ω„َΩ…ِيْΩ†
      Terima kasih for your support Ana Suhana πŸ’•

      Delete
  27. Replies
    1. It's okay dear, may be next time 😊..

      Delete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…
IKEA DECORATION IDEAS UNTUK RUMAH SAYA
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Apa khabar? Hopefully semua …
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…