Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Terima kasih for your endless support  and i really appreciate it.. Hari ini saya ingin mengambil peluang untuk memberi sokongan kepada rakan blogger bernama ejulz dengan menyertai segmen beliau bertajuk "SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”.. Tambahan pula tuan blog sendiri telah menjemput saya menyertai segmen ini, jadi ianya sesuatu yang agak kurang manis untuk ditolak..

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ
SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJUL
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah
4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”
5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.
6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)
7. Last sekali, macam biasa letak link entry korang di ruangan komen di bawah
8. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^


Jika ada antara pembaca ingin sertai segmen ini sila klik banner segmen di atas untuk mengetahui terma dan syarat-syarat penyertaan yang lengkap.

KERJA PART TIME SAYA..
(menjawab syarat penyertaan item nombor 6)

So far blogging dan membuat planner adalah kerja part time saya. Saya akan meluangkan masa membuat blog post pada waktu malam untuk diterbitkan secara terus atau pada hari-hari tertentu yang telah ditetapkan (mengikut subject matter). Saya turut mengambil tempahan membuat planner jika ada permintaan.. Saya suka kedua-dua kerja part time ini sebab ianya merupakan hobi saya dan sekaligus boleh menjana pendapatan sampingan. At the same time saya dapat melupakan segala stress di pejabat sepanjang hari bekerja.
    
Oh ya, untuk pengetahuan pembaca segmen tamat pada 31 JUL 2018..
 So jangan lepaskan peluang ini..

Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..
Byee..


Regards,


Comments

  1. Replies
    1. Thank you ShirVen..
      Thank you for your contribution in this segmen 💕..

      Delete
  2. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Good luck Hafiza..
      Terima Kasih singgah blog ini 😍..

      Delete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…
PUNGUTAN SUARA : BLOG TRANSFORMATION "YEA" OR "NAY"?
PUNGUTAN SUARA : BLOG TRANSFORMATION "YEA" OR "NAY"?  | Assalamualaikum and Sela…