Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 2018

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.. Tentu ramai yang pulang ke kampung halaman masing-masing untuk menyambut Hari Raya Aidiladha tahun ini, kebetulan pula serentak dengan cuti sekolah.

Siapa tak balik kampung boleh geng saya.. Saya tak balik kampung raya tahun ini sama seperti tahun-tahun sebelum, dah biasa.. Cukuplah sekadar tumpang cerita kawan-kawan biar rasa meriah, hehehe

Oleh itu, di kesempatan ini saya ingin mengucapkan :

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 2018 / 1439H 
Maaf Zahir & Batin


"Saat berderai jatuh 
Titisan air mata suci IBRAHIM,
Melihat keteguhan anaknya ISMAIL,
Dikala itulah bermulanya sejarah agung
erti sebuah PENGORBANAN.."

Selamat Hari Raya Aidiladha ^_^
Selamat bercuti juga diucapkan..

Pesanan saya walau di mana anda berada, berhati-hati di jalanraya, al-maklum jalanraya luar biasa sibuk.. Jangan lupa juga rancang perjalanan anda untuk mengelakkan jem berjam-jam. 

Kepada yang beraya di kampung, jangan lupa share cerita.. Balik mana raya tahun ni? Korban berapa ekor? Share-lah sikit cerita dengan orang tak balik kampung ni.. 
Itu sahaja.. Thank you for reading.. 



Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,


Comments

  1. Salam idul adha 1439h
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha juga diucapkan kepada pakcik WP..

      Delete
  2. Replies
    1. Salam Aidiladha juga LZ ucapkan kepada Nona 😍

      Delete
  3. Salam Aidiladha kak LZ...PC dan En Suami pun tak dapat balik kampung tahun ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha PC..
      Kita geng, walau di mana kita berada kemeriahannya tetap dirasa 😍

      Delete
  4. Salam Aidiladha :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/08/open-interview-job-fair-okay-ke.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha Ika..
      Terima kasih sudi singgah blog ini 😍

      Delete
  5. Salam eid adha LZ from Miri with love <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha sofie from Seremban with love 😍 Have a great day!

      Delete
  6. Salam aidiladha Lz. Thanks sudi singgah di blog saya. Selamat berkenalan 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha fiza..
      Terima kasih sudi kunjung balas 😍

      Delete
  7. selamat hari raya juga LZ.. dan selamat bercuti

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Aidil Adha...kita geng, saya pun tak balik kampung, cuti sehari je, hari ni kerja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita, tetap meneruskan rutin harian 😊 Terima kasih sudi share komen..

      Delete
  9. Selamat Hari Raya Aidil adha jugak!!! ^_^ raya tahun ni kat kampung Hana beshe-beshe jaaa heheh >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha Hana.. Alhamdulillah Hana dapat raya di kampung 😍.. Beshe-beshe pun tentu meriah dapat berkumpul..

      Delete
  10. Salam Aidiladha sis LZ.. Betul tu musim cuti perayaan jalan agak sibuk semoga semuanya dipermudahkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidiladha HH..
      HH pun sama jaga diri okay 😊

      Delete
  11. x rasa raya sangat tahun ni sebab anak kepada sepupu masuk ICU, semua dtg beraya ke hospital :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga anak kepada sepupu CR cepat sembuh.. Berbeza tempat CR beraya tahun ni..

      Delete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…
PUNGUTAN SUARA : BLOG TRANSFORMATION "YEA" OR "NAY"?
PUNGUTAN SUARA : BLOG TRANSFORMATION "YEA" OR "NAY"?  | Assalamualaikum and Sela…