Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since May 2011
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

Bloglist Wanted

BLOGLIST WANTED | Hello everyone! Hari ni saya nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger Tiara Sapphire melalui blog beliau bernama sweetepalhijau.. Wahhhh terasa manis epal hijau itu..

Saya came accross segmen ini dari blog rakan blogger (tapi tak ingat blog siapa), terus rasa nak join memandangkan syarat-syarat penyertaan yang sangat mudah dan sempoi!

Suka sangat dengan cara Tiara Sapphire meletakkan syarat segmen ini.. Basically tuan blog ingin mencari bloglist baru sempena bulan kemerdekaan ini.. So check it out!

 Bloglist Wanted
Bloglist Wanted by Tiara Sapphire

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Follow blog Tiara Sapphire -> Sweet Epal Hijau
2. Tinggalkan link url blog peserta di ruangan komen entry ini : DI SINI
3. Tak perlu copy banner & buat post. (Bila dah selalu buat segmen mesti ada entry so rasa awkward kalau tak buat, maaf tuan blog sebab derhaka..) 
4. Due date : 31 Ogos 2019

Semua yang tinggalkan link dalam komen di blog Tiara Sapphire akan tersenarai dalam bloglist beliau, takde pilih kasih gituuu.. 

Jom ramai-ramai kita sokong blogger Tiara Sapphire.. Inilah masanya kita tambah kenalan dari rakan bloggers di samping mengeratkan ukhuwah..

Thank you for reading.. Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..
Byee...


Regards,




Loading...

Comments

  1. mudahnya syart dia. Slmt besegment. N gud luck, xsangka plk tempoyak akn jd new fav. Sebelum ni mkn pun xpernah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih HJ.. Kadang-kadang kita tak tahu sama asa kita suka sesuatu itu sebelum cuba..
      Bila dah cuba terus jatuh cinta, gituuuu perumpamaannya..

      Delete
  2. takpe kak. derhaka yang baik takpe. ehhh ada pulak macam tu kan hahahaha.

    goodluck akak lady cantik manis! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe sesekali derhaka okay kot, kann Say..
      Terima kasih adik comel..

      Delete
  3. Okay jap lagi nak singgah blog Tiara Sapphire.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alang-alang singgah boleh join sekali Mrs. A..

      Delete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

BILA INGIN MEMILIKI KELEMBUTAN HATI
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all readers..  Hari ini tergerak hati untuk berkongsi Had…
TANJAK JALUR GEMILANG SEMPENA SAMBUTAN HARI KEBANGSAAN 2018
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my readers.. Detik sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia…
TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…