Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since May 2011
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

Review : Marrybrown Korean Sensasi Ayam Terhangat

REVIEW : MARRYBROWN KOREAN SENSASI AYAM TERHANGAT | Al-kisah seperti biasa pada hari Jumaat yang penuh barakah ini, saya dan anak teruna akan ke Mydin Mall Seremban 2 untuk sesi Jalan-Jalan Cari Makan.. Hari Jumaat merupakan hari yang ditunggu-tunggu untuk outing bersama during lunch hour memandangkan masa panjang dari 12.30 hingga 2.30 petang..

Lately, we all suka makan di Marrybrown.. Kalau tidak sebelum ni we all suka makan di A&W untuk menikmati A&W float.. Nak tahu kenapa dan mengapa? Haaaaaaa (sila sebut panjang sikit supaya lebih dramatic, hehehe....) semuanya kerana Korean Sensasi Ayam Terhangat! Sedap dan kena dengan citarasa kami berdua..

Merry Brown fries
Anak saya order set Marrybrown Korean Sensasi Ayam Terhangat.. Actually ada 2 jenis set 1 ayam dan set 1 lagi burger.. Kami dapat fries dulu dan nombor giliran..

Menunggu giliran makanan

Sabar menanti kerana set Korean Sensasi Ayam Terhangat belum ready and no ready stock.. Sila bawak bersabar.. So sementara menunggu, sambil makan fries..

Merry Brown Bubur Ayam Pedas
Jika pilihan anak set ayam, saya pilih ala-carte bubur pedas coz it's my favourite! 

Close up bubur ayam pedas
Inilah rupa bubur ayam pedas kegemaran saya.. Kebetulan hari itu sakit tekak dan tak sedap badan seperti mahu demam tapi degil tetap makan pedas..

Inilah MB Korean Sensasi Ayam Terhangat
Tak lama selepas bubur ayam dihantar ke meja, maka tibalah Korean Sensasi Ayam Terhangat untuk anak.. Mak budak tumpang seketul dua.. Sedap ada rasa manis pedas, sesuai untuk seisi keluarga..

Close up Korean chicken sedap

Siapa masih belum rasa MB Korean Sensasi Ayam Terhangat, silalah ke outlet Marrybrown berhampiran anda.. Mesti cuba rasa baru boleh komen sedap atau tidak.. 


Begitulah review Marrybrown Korean Sensasi Ayam Terhangat yang ingin saya kongsi bersama pembaca.. Maaflah saya tak reti sangat review makanan se-detail blogger Hans sampai kita rasa meleleh airlio bila baca entry dia, hehehehe. Entry saya lebih kepada biar gambar berbicara..

Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..
Byeeee..


Regards,



Loading...

Comments

  1. aritu ada nampak dh you tuber isaac osman review mkn ayam korea nih, tp tak sempat2 nk try lg
    mmg kene cari jgk ni restaurant MB nih, bubur dia pun nampak menggoda ngn sambal merah menyala tu kak

    ReplyDelete
  2. dah lama tak jejak kaki ke MB ni..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya nampak bubur pedas tu sis LZ.. Husniey ada try haritu ayam korea MB ni memang sedap. Pedas cukup rasa.. Nak repeat pula nanti 😍

    ReplyDelete
  4. Wow.. nampak sedap tuh makanan.. bagi2 lah.. ^^
    Salam kenal LZ. Mari berkawan. :)

    ReplyDelete
  5. Esok baru cheq nak pi try ayam Korea terhangat ni, nak beli dengan Korean burger tu sekali 😆✨

    ReplyDelete
  6. Tengok bubur tu teringin la pulak..Ya Allah.

    ReplyDelete
  7. Uihh marry brown pun Ada ayam pedas.. waa kena Cuba ni

    ReplyDelete
  8. Float dia memang kesukaan zaman berzaman gitu. ayam sedap tu belum cuba lagi

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

BILA INGIN MEMILIKI KELEMBUTAN HATI
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all readers..  Hari ini tergerak hati untuk berkongsi Had…
TANJAK JALUR GEMILANG SEMPENA SAMBUTAN HARI KEBANGSAAN 2018
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my readers.. Detik sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia…
TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…