Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

Sambutan Hari Raya KSR di Laman Puteh, Seremban 2

Salam Aidilfitri & Selamat Sejahtera semua..
Alhamdulillah pada Syawal ke-9 (13 Jun 2019) lalu, Kelab Sosial & Reaksi (KSR) syarikat telah menganjurkan Sambutan Hari Raya yang diadakan di Laman Puteh Seremban 2.

Aturcara majlis
Majlis bermula pada jam 12.30 tengah hari hingga 4.00 petang.. Majlis disambut dengan sederhana tetapi meriah..


Susunatur meja di Laman Puteh
Pukul 12.45 tengah hari kami turun dari office menuju ke Laman Puteh. Laman Puteh terletak di belakang office sahaja, just walking distance.. 


Gang semeja
Aturcara majlis dimulakan dengan bacaan doa dan ucapan seterusnya acara kemuncak iaitu jamuan Hari Raya.. Jom layan gambar.. biar gambar sahaja yang berbicara, hehehe..


Ahli KSR & para tetamu
Konsep masih lagi seperti sebelum ini iaitu gerai / kiosk, hanya VVIP sahaja makan berhidang.. Kelihatan para tetamu mula mengambil juadah masing-masing di setiap gerai..


Kuih-muih
Laksa dan laksam
Lemang, ketupat palas & rendang
Cendol Songkok Tinggi
Nasi briyani ayam
Kambing bakar
Minuman
Alhamdulillah dengan rezeki pada hari itu.. Saya tak makan banyak, sekadar memenuhi perut yang kosong dengan nasi briyani ayam, kuih-muih dan cendol.


A plate full of my favorite, nasi briyani
Mouth-watering : kuih, lemang dan ketupat palas
Pukul 1.50 tengah hari saya harus meninggalkan majlis kerana sudah sampai masa mengambil anak pulang dari sekolah.. Saya langsung tak dapat ambil gambar di photo booth, sedih tau..
Okaylah setakat ini sahaja perkongsian saya tentang Sambutan Hari Raya 2019 anjuran KSR. Semoga KSR terus cemerlang dan maju jaya.. Terima kasih diucapkan kepada EXCO dan AJK KSR yang bertungkus-lumus menjayakan majlis ini..





Thank you for reading.. Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..


Regards,


Loading...

Comments

  1. Sambutan hari raya atau apa-apa majlis yang ada gerai-gerai ni yang meriah kak..hehehehe..suka.

    ReplyDelete
  2. bestnya kak, meriah betul tengok majlisnya tu...
    dalam banyak2 tu dana terliur betul nengok kuih kole tu... alahai

    ReplyDelete
  3. perghh..kambing bakar yg menggoda...laksa dan laksam yang payah nak capai rasa piawai kat johor ni...hishh...telan ailio pepagi

    ReplyDelete
  4. Hari tu tak dapat makan semua LZ dah full. Petang ni bila tengok gambar rasa ralat lak tak makan ketupat palas dan lemang tu huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Inilah masanya nak makan macam-macam... Teringat ketika saya masa bekerja dulu, setiap departmen buat jamuan raya. Kenyang makan.

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidil Fitri...maaf zahir & batin..
    meriah jamuan raya..tempat pun cantik...kambing golek tu yg tak tahan..

    ReplyDelete
  7. Fuyooo ada kambing bakar. Nampak best je walaupun menu tak banyak mana

    ReplyDelete
  8. Saya nampak kuih kole kacang dan kambing je.. hehehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…
IKEA DECORATION IDEAS UNTUK RUMAH SAYA
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Apa khabar? Hopefully semua …
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…