Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Hari ini kita melangkah masuk minggu ke-19, hari ke-7 dalam bulan Mei 2018 bersamaan 21 Sya'ban 1439H.. Dah seminggu kita berada dalam bulan Mei.. Entri kali ini saya ingin menyertai Giveaway yang dianjurkan oleh blogger bernama Siqahiqa. Giveaway bertajuk Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa..

 Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa
Syarat-syarat penyertaan sangat mudah, peserta hanya perlu mengikuti arahan berikut:

1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer blog tersebut).
2. Follow Facebook Page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa
4. Copy banner di atas dan buat entri bertajuk "Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa" (please backlink).
5. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Peserta perlu memenuhi syarat-syarat di atas, selain itu peserta giveaway juga boleh memberikan pendapat sekadar suka-suka mengenai blog Siqahiqa.. 

Pendapat LZ : Blog Siqahiqa cantik, kemas dan berinfo terutama kepada peminat novel dan product dUCk kerana minat Siqah yang mendalam kepada novel dan Vivy Yusof, hehehe adil tak LZ beritahu camtu Siqah.. Selain itu pembaca dapat mengenali Siqah melalui setiap aktiviti yang diceritakan dalam blog.. Bila baca terasa dekat di hati, gituuuu..

Akhir kata, saya menjemput semua pembaca yang berminat untuk menyertai giveaway ini.. Tempoh giveaway berlangsung dari 13 April hingga 13 Mei 2018.


Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..
Byeeee..


Regards,
I am LZ