Lady In Red Planner

Beauty | Lifestyle | Fashion | Hobbies & everything that make me happy and inspire others..

GIVEAWAY PALING GEDIK

GIVEAWAY PALING GEDIK | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. It's Saturday! Weekend just around the corner.  Jadi hari yang sesuai untuk join giveaway. Agak-agak giveaway siapa kali ini? Hurrrrmmmmmm taraaaaa saya berminat untuk join Giveaway Paling Gedik yang dianjurkan oleh blogger Nur Raihanah. Comel kann nama giveaway ini.. hihihi

Syarat-syarat penyertaan juga mudah dan tak memeningkan kepala.. Okay apa kata kita baca syarat-syarat penyertaan berikut :

Giveway Paling Gedik
Giveaway Paling Gedik

1. Buat satu entry bertajuk Giveaway Paling Gedik, letakkan banner di atas dan back-link ke entry giveaway tersebut. Nak tag sesiapa atau tidak, terpulang.

2. Follow blog ini >>> http://www.bajuwarnacoklat.com <<< dan Instagram ini >>> https://www.instagram.com/rraihnh/ <<<

3. Komen link entry yang korang buat tu kat entri [DI SINI] sahaja.


Okay, saya dah selesai laksanakan semua syarat-syarat penyertaan di atas.. Sangat mudah untuk sertai so marilah kita sama-sama meriahkan lagi giveaway rakan blogger kita ini..

Hadiah : baju tidur comel [random design] untuk seorang pemenang bertuah.
Tarikh tutup :  Ikut suka penganjur >_<

Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,


Comments

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Form for Contact Page (Do not remove it)

Name

Email *

Message *

Latest on Instagram

Latest on Pinterest