Beauty | Lifestyle | Fashion | Hobbies & everything that make me happy and inspire others..

Saturday, October 13, 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini.. 
Selamat hujung minggu.. Seperti biasa hujung minggu begini saya mengambil kesempatan untuk menyertai giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger. Tujuan utama untuk memberi sokongan di samping mengeratkan ukhuwah antara rakan bloggers lain..

Kali ini saya berbesar hati untuk sertai Giveaway Planner 2019 by Shfyqhazhr atau nama penuh adik blogger utara muda belia ini Nurul Shafyqah Azry Azahar. Jom kita semak apakah syarat-syarat penyertaan giveaway ini, make sure buat mana wajib mana tak wajib bak kata Shafyqah (comel jer syarat-syarat dia, hihihi) :

 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 

1. Follow blog shfyqhazhr - (click here) *wajib

2. Follow Instagram & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *tak wajib

3. Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please back-link to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog Sha, kekurangan blog Sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! ... dan kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha, hehehe *tak wajib

5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ini.

Begitulah permintaan Sha dalam syarat-syarat penyertaan kepada perserta giveaway ini... Syarat yang mudah dan semua peserta boleh penuhi.

Syarat nombor 4, komen saya tentang blog Sha :

"For me takde perkara major, saya percaya setiap pemilik blog mempunyai 'sentuhan' sendiri ke atas blog masing-masing, which is their personal  signature. Ianya hak individu. Overall blog Sha cantik, kemas, fast loading dan ceria.. thumbs up Sha.."

HADIAH GIVEAWAY
Sha dengan murah hati akan menghadiahkan sebuah Planner 2019 x 4 orang Pemenang bertuah.

TARIKH PENYERTAAN 
7 hingga 31 Oktober 2018

Ada beberapa minggu lagi sebelum penyertaan berakhir. So jangan tunggu lagi..
Kepada semua peserta GOOD LUCK saya ucapkan. Semoga ada rezeki kalian.





Okay, setakat ini sahaja..
Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,


Share:

13 comments:

  1. All the best sis. Ika datang dari GA yang sama ☺️

    ReplyDelete
  2. Singgah sini :)
    Goodluck untuk GA yg ni ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih YEAS..
      All the best to you too..

      Delete
  3. Replies
    1. Same goes to you Rabih, good luck!
      Semoga ada juga rezeki Rabiah dalam giveaway ini ;)

      Delete
  4. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah Cuya, terima kasih sudi singgah & invite sis ;)

      Delete
  5. Salam, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  6. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Loading...

Translator

The Author



Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 42 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since May 2011
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

My Precious Followers

Facebook Page

My Supporters For Year 2020!

Top 5 Commentators

Top 5 Comments