Friday, December 02, 2022

FamilyMart Iced Hazelnut Latte

FAMILYMART ICED HAZELNUT LATTE | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Apa pula cerita tentang FamilyMart Iced Hazelnut Latte? Hurrrmmm kisahnya hari ini saya ordered lunch di FamilyMart outlet Seremban Gateway melalui applikasi Grab.. Cuaca sejuk di pejabat maka tekak teringin makan something pedas dan soupy.. 

Tiba-tiba terlintas Oden di FamilyMart menu paling sesuai dengan cuaca sejuk, terus order tom yum noodle bowl, spicy crispy chiki dan iced hazelnut latte. Jangan terkejut, walaupun kata tadi cuaca sejuk tetap order iced latte, saya rasa macam sesuai dengan kepedasan kuah tom yam nanti. 

FamilyMart Iced Hazelnut Latte

Ketika minum iced Hazelnut Latte terlintas di fikiran, sedap latte ni kena dengan citarasa saya, tak terlalu manis dan tak pula terlalu pahit, puas hati.. Tepat sekali dengan description kopi ini iaitu:

Savour the rich taste and aroma of our signature coffee, made exclusively from our specialty blend. Freshly ground and extracted upon order for a satisfying experiences.

Tak sangka sedap walaupun hanya berharga RM9.50 untuk large size cup. Boleh letak dalam kategori pilihan kopi kayangan, harga marhaen. Maka saya abadikan kopi sedap itu di blog ini. Maaf gambar makanan takde, tak sempat berfoto dah habis. Air pun tinggal sikit baru ingat nak ambil gambar sebagai kenangan.

Okay, setakat ini sahaja perkongsian saya kali ini. 
Sehingga kita berjumpa lagi di post akan datang. 
Thank you for reading & have a great day everyone!



Regards,

24 COMENTÁRIOS:

ada nampak td tp sy beli yg lain hehehe

Samalah saya mama Tisya, lama tak singgah FamilyMart.. tapi bahaya juga kalau selalu singgah, banyak yang ingin dibeli ;-)

Tak mustahil my dear anies pilih yang lain sebab banyak pilihan makanan di sana next time boleh cuba menu lain pula ;-)

Saya sihat, alhamdulillah.. Saya harap sis juga dikurniakan kesihatan yang baik :-)

bolehlah beli, tgh mencari hazelnut latte yg sedap, asik terkena yg kureng je..

ana kak ana mesti nak pii cari ni.. :)

Sedapnya LZ bericed latte. I dah seminggu berdiet kopi. Tunggu sihat nanti baru boleh berkopi semula kot.

Boleh try...
Have a wonderful weekend LZ.

Dah jarang beli air minuman kat sini tapi selalu akan telan aiskrim FM la.... Apa apa yg baru, kita cuba.. heehehe

kot teringin nanti bolehla oder lagi kan kak

Nanti nak cuba jugaklah FM hazelnut latte ni :-)

Bagus dapat jumpa yang ikut selera.

Ya sis nohas, boleh cuba sebab FamilyMart sekarang ada di mana-mana..

Kak Ana mesti cuba, baru puas hati hehehe

Harap ketika ini Kak Hjh sudah kembali sihat seperti sediakala, baru selera makan dan bericed latte juga.. :)

Inshaa Allah memenuhi citarasa Puan Hazel, thank you for singgah di blog saya :)

Yeah citarasa kita sama aswaleyla ;)

Terbaik dear nona sani, suka mencuba sesuatu yang baru, challenge! :)

Jangan lupa cuba, manalah tahu tetiba Dana ke FamilyMart, hehehe

For me mables Mrs. A, kena cuba rasa sendiri hehehe

Ya NA, puas hati sebab next time boleh repeat hehehe

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top