Wednesday, May 03, 2017

3 PEMENANG BERTUAH

3 PEMENANG BERTUAH | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini. Didoakan semoga kalian beroleh kesejahteraan dan dipermudahkan segala urusan. Pembaca yang mengikuti perjalanan entry saya mungkin tertunggu-tunggu siapakah yang bertuah memenangi Starbucks Gift Card bernilai RM30.00 seperti yang saya janjikan dalam entry saya ini -> DISCUSSION : "YOUR COMMENT WILL BE VISIBLE AFTER APPROVAL"

 

Berikut merupakan senarai blog yang memberikan pendapat mereka iaitu:

9. Mrs Anna
19. Mrs A

Kesimpulannya, banyak yang saya pelajari dari komen yang diberikan oleh rakan bloggers di atas. Semua pendapat yang diberikan adalah genuine mengikut pengalaman rakan-rakan blogger sendiri. Oleh itu, saya memutuskan untuk membuat pemilihan 3 Pemenang Bertuah mengikut random.org demi mencapai keputusan win-win situation.

Berikut merupakan 3 Pemenang Bertuah :

TAHNIAH diucapkan kepada 3 PEMENANG BERTUAH..

 
Pemenang yang tesenarai akan dihubungi melalui email.
  
Kepada peserta yang tidak tersenarai sebagai pemenang jangan terasa hati, jika bukan rezeki anda di sini, mungkin rezeki anda di lain hari. Terima kasih kerana sudi memberikan pendapat. Kerjasama dan sokongan rakan-rakan blogger amat saya hargai.


Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..


Regards,

42 COMENTΓƒRIOS:

yeah, tahniah kepada yg menang ;)
yg tak menang, nextime boleh try lagi...

Betul Mrs Pip,

Apa yang penting sokongan dan ukhuwah yang dibina sesama rakan bloggers..

Terima Kasih Mrs. Pip sudi singgah blog ini 😍

Terima Kasih Cik CL sudi singgah 😍

Thanks Mek sudi singgah 😍..

Tahniah buat ketiga pemenang yang bertuah πŸ‘πŸ˜

Betul HH, rezeki berpihak kepada mereka..

Thanks HH sudi singgah 😍

tahniah buat pemenang..kita yg tak menang tunggu next giveaway la..jd cepat la sikit buat LZ ya..hehe

Tahniah kepada para pemenang, yepppieee...

Tahniah buat para pemenang πŸ˜„πŸŽ‰

Boleh Kak Fuzy..
In shaa Allah ada rezeki nanti LZ buat..

Terima kasih Kak atas sokongan akak selama ini 😍

Thanks Mayy sudi singgah dan sokongan yang diberikan 😍

NA pun sama, thank you so much for your support.. LZ sangat hargai 😍

alhamdulillah terselit rezeki ana di sini. wah boleh lah makan di starbuck. hehe. lama sungguh tak ke starbuck.

terima kasih LZ. semoga murah rezeki LZ sekeluarga. 😍😍

Tahniah kepada pemenang 😍

Thniah kepada Cik Renex, Ana dan Nina.
Tahniah juga buat LZ.

tahniah pada pemenanggg. :) semua blogger yg menang tu busyra kenal. hehe.

wahhh, tahniah cik renex!!! dan semua pemenang!

Alhamdulillah ada rezeki menang. 😊😊😊😊Thankss.
Xsabar nk tgu emel dr kak LZ.

Untnglaaa siapa dapat tu. Hehe..
Kite tagged sis tau! ♥

http://fairuzaqilah-official.blogspot.my/2017/05/blue-sky-tag.html

wahhhh.. tahniah kepada pemenang.. :)

Terima kasih pakcik WP.. πŸ˜†

Mereka bloggers terkenal yang peramah dan mesra kannn Busyra..

Rezeki CikRenex..
LZ akan pos hadiah minggu ni, so sabar menanti πŸ˜‰

Thanks Fairuz, in shaa Allah jika sempat LZ join 😍😍

Rezeki mereka E'in.. 😍

Rezeki Ana kali ni Nadia 😍

In shaa Allah, ada rezeki tak ke mana kannn IQ 😍

Terima kasih dear Siqah atas sokongan selama ini 😍

Aminnn..
Rezeki untuk Ana.. in shaa Allah minggu ni LZ pos hadiah 😍

Terima kasih sudi singgah Mrs. Hazeera 😍

tahniah...
aida 1st time landing blog LZ.
dari grup terjah di fb :)
moga ukhwah alam maya kita berpanjangan :)
moga aida akan menang sesuatu di sini nanti hi hi hi...

Tahniah kpd pemenang...

Aminnn, semoga ukhuwah kita sentiasa berkekalan adianiez Aida.. Terima kasih sudi singgah 😍

Alhamdulillah.. 😍

wiwittt.. tahniah pd pemenang.. :)

Alhamdulillah, harap mereka suka hadiah itu.. πŸ˜„

Alhamdulillah rezeki untuk mereka... Ada rezeki lain saya kongsi dalam entry akan datang πŸ˜„

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top