Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 42 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN : SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1,000!!

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN : SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1,000!! | Yeayyy tajuk entry pun buat orang teruja apatah lagi jika dinobatkan sebagai pemenang. Actually, saya telah ditag oleh adik manis, Mayy melalui Facebook mengenai giveaway ini. Kalau tidak, melepaslah peluang shopping credit dari Busyra Takiyudin bernilai RM1,000.00 ni.. sapa tak mahu shopping credit cik adik ooi (panjang sikit sebut 'oooi' tu, hehehe)..

Jom kita sertai, dengan click banner di bawah :

Giveaway Busyra Takiyudin : Saya Nak Shopping Credit RM1,000

Giveaway ini ada kaitan dengan satu online shopping website iaitu SG Shop. Sejujurnya inilah kali pertama saya tahu tentang SG Shop..

SG Shop Malaysia

Bila dapat info baharu tentang SG Shop saya terus 'mentelaah' satu persatu barang-barang yang ditawarkan.. Seriously rambang mata I tell you.. Banyak pilihan barangan pada harga yang sangaaaaaaat berpatutan dan murah. Nah tengok sendiri..

SG Shop Malaysia


Sempat jugak saya membelek barang-barang yang menarik perhatian.. Kata Busyra, ".. usha-usha dulu mana tau ada yang berkenan.."  Memang ada pun yang berkenan, bukan satu tapi banyak.. camne tu?

Antaranya :
 
Hero Coffee Pot

Hero stainless steel pressure pot coffee / tea home French press glass filter cup

Saya peminum coffee tegar, jadi sangat sesuai coffee pot ini untuk saya, hehehe.. Selain ini bermacam-macam lagi barangan yang boleh kita dapati di SG Shop ini. Jadi jemputlah singgah jangan malu-malu..

Okay, sebelum mengakhiri entry giveaway ini, maka dengan ini saya ingin mengisytiharkan bahawa bertambahlah satu lagi koleksi online shopping site kegemaran saya. Selepas ini tak perlu bersusah payah berpanas, berhujan, bersesak, berasak untuk beli barang idaman, semuanya hanya dihujung jari..

Begitulah info yang ingin dikongsi bersama..



Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Terima kasih sudi singgah di blog ini..
Sekian, wasalam..


Regards,

Comments

  1. Good luck! CR pun baru join. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same goes to you dear..
      Good luck 😍

      Delete
  2. Good luck kak LZ! πŸ™†πŸ»πŸ’–

    ReplyDelete
  3. Good luck LZ.

    Dah dua tiga blogger organize GA macam ni Mrs. A tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same goes to you Mrs. A..
      LZ perasan jugak.. Advertorial kot Mrs. A πŸ˜‰

      Delete
  4. Good luck Lz. Ana join nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn..
      Sila join jangan lepaskan peluang..
      Terima kasih Ana 😍

      Delete
  5. Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

    http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn..
      Same goes to you Fa Tin..
      Good luck 😍

      Delete
  6. Replies
    1. Aminnn..
      Terima kasih pakcik WP 😊

      Delete
  7. terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kasih Busyra 😍..
      Tahniah kepada pemenang.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Delete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

ppl love these

Resepi Scone Kismis Gebu, Simple & Sedap
RESEPI SCONE KISMIS GEBU, SIMPLE & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua p…
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…
Pokok Bonsai Bunga Kertas Menjadi Idaman
POKOK BONSAI BUNGA KERTAS MENJADI IDAMAN | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely r…
Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini
SAYONARA STATIONERY GIVEAWAY BY NINIHANINI | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pemb…