Monday, November 26, 2018

NO MORE MONDAY BLUES OKAY!!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini..
Entry kali ini boleh dikatakan terkena batang hidung sendiri.. 
Bila takde mood pi kerja automatic kata "Monday Blues".. 
Satu hari ada post Dato' Ustaz Kazim Elias tentang Monday Blues nih.. Huh, rupanya ada maksud tersirat disebalik istilah tersebut which is ada kebenarannya for a muslim..
Post inilah yang saya maksudkan..
v
v
v
No more 'Monday Blues' 
So lepas ni no more 'Monday Blues' tau..
Anyway, terima kasihlah kepada sesiapa yang share post ni hingga menyedarkan saya.. Perkara yang baik elok kita hebahkan... :-) 
Apa pun terpulang kepada penerimaan masing-masing..



Setakat ini sahaja perkongsian saya..
Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..
Byeee


Regards,

10 COMENTÁRIOS:

nice sharing, rasa mcm pernah baca

Thank you Sha, sis pernah kongsi post ni dalam blog lama *_~

good sharing..cik nor sunday blues..hihi

nice sharing ...
so far mrs pip suka hari Isnin,
hari Isnin tu rasa seperti permulaan waktu yang cantik ...
ntah lah ... I just love Mondays ...

apapun, thanks share entry ni, semoga bermanfaat utk kita semua.

Oh no Sunday memang patut Cik Nor Sunday Blues.. On Sunday LZ pula Lazy Day, hehehe

Bestlah Mrs Pip xde masalah Monday Blues.. Biasa hari Isnin adalah hari huru-hara dalam jadual LZ.. Perangai LZ suka buat last minute camni laa..

mulakan minggu baru dengan penuh semangat..

Setuju sgt.. mama suka Hari isnin

Isnin permulaan hari yang sangat baik.. perkongsian yang bagus LZ..

I like your writing style really loving this web site. Celebrity net worth is a celebrity finance outlet that offers a comprehensive database of celebrity net worth's in the world.

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top