Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 42 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

PERINGATAN KEPADA ISTERI

PERINGATAN KEPADA ISTERI | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini.. Entri ini diterima dari group WhatsApp office-mate dan sesuai dijadikan panduan kepada pembaca yang bergelar isteri termasuk diri saya sendiri..

Pesanan diterima buat pengajaran wahai isteri.. Hati-hati jangan sampai terjadi walaupun dah berumur lebih dari 5 series macam Makcik Timah ni...



Al-kisah begini :

Timah tiap hari pergi kerja suami hantar. Semalam suami out station beberapa hari so dia naik teksi. Bila sampai office dia terus cium tangan dan berlalu pergi. Pada hal yang dicium tu tangan taxi driver sebab dah terbiasa cium tangan suami....

Si taxi driver pun tergamam.. Bukan hanya tergamam tangan dicium tapi lebih tergamam sebab Timah berlalu pergi tanpa membayar tambang. Dia ingat taxi ni bapak dia ke yang punya... Si driver menyumpah..

Maafkanlah Timah, dia tak sengaja...

Cerita ini sebagai gurauan sahaja... 


Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,


Comments

  1. Selamat pagi kak..alahai Timah...sampai tak perasan ya itu bukan suami...taat melampau ni..kikikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe taat melampau kannn PC sampai tangan driver taxi pun dia x dapat beza, hehehe 😁😁

      Delete
  2. Hahahaha terus segar mata ni.. suami pun boleh tersilap..

    ReplyDelete
  3. Ekekekek...Lawak pagi utk sy...hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. timah..timah.. kesian pemandu teksi. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cian pemandu teksi melepas duit tambang kannn, hihihi 😁

      Delete
  5. Cis! bertuah punya Timah naik teksi free gitew

    ReplyDelete
  6. Agagaga memang kelakar tapi kena beringat gak. Takut terjadi pada Kita x mustahil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously mamapp ada logik juga, kadang2 fikiran melayang tak mau jadi mcm Timah 😁..

      Delete
  7. kak Timah x perasan ke tangan teksi drebar tu lebih banyk bulu., hahar2 lenkali wak cadang kak TImah naik Uber, drebar pon lagi muda, xyah citerla psl tangan., Uber pon kekadang ade promo code xyah byr pon xper., hahar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tangan tak sama kannnn Wak.. Menarik juga Uber ni tapi x pernah cuba lagi Wak.. 😊

      Delete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

ppl love these

Resepi Scone Kismis Gebu, Simple & Sedap
RESEPI SCONE KISMIS GEBU, SIMPLE & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua p…
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…
Pokok Bonsai Bunga Kertas Menjadi Idaman
POKOK BONSAI BUNGA KERTAS MENJADI IDAMAN | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely r…
Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini
SAYONARA STATIONERY GIVEAWAY BY NINIHANINI | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pemb…