Thursday, August 24, 2017

PERINGATAN KEPADA ISTERI

PERINGATAN KEPADA ISTERI | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini.. Entri ini diterima dari group WhatsApp office-mate dan sesuai dijadikan panduan kepada pembaca yang bergelar isteri termasuk diri saya sendiri..

Pesanan diterima buat pengajaran wahai isteri.. Hati-hati jangan sampai terjadi walaupun dah berumur lebih dari 5 series macam Makcik Timah ni...



Al-kisah begini :

Timah tiap hari pergi kerja suami hantar. Semalam suami out station beberapa hari so dia naik teksi. Bila sampai office dia terus cium tangan dan berlalu pergi. Pada hal yang dicium tu tangan taxi driver sebab dah terbiasa cium tangan suami....

Si taxi driver pun tergamam.. Bukan hanya tergamam tangan dicium tapi lebih tergamam sebab Timah berlalu pergi tanpa membayar tambang. Dia ingat taxi ni bapak dia ke yang punya... Si driver menyumpah..

Maafkanlah Timah, dia tak sengaja...

Cerita ini sebagai gurauan sahaja... 


Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,


18 COMENTΓƒRIOS:

Selamat pagi kak..alahai Timah...sampai tak perasan ya itu bukan suami...taat melampau ni..kikikiki..

Hahahaha terus segar mata ni.. suami pun boleh tersilap..

Ekekekek...Lawak pagi utk sy...hahaha

Hehehehe taat melampau kannn PC sampai tangan driver taxi pun dia x dapat beza, hehehe 😁😁

Hehehe gurauan pagi Aisya.. 😁

Ooooo timah, hihihi 😁

Semoga menceriakan pagi ni3za πŸ˜„

hahaha.. timah..timah.. kesian pemandu teksi. hahaha

Cis! bertuah punya Timah naik teksi free gitew

Agagaga memang kelakar tapi kena beringat gak. Takut terjadi pada Kita x mustahil

kak Timah x perasan ke tangan teksi drebar tu lebih banyk bulu., hahar2 lenkali wak cadang kak TImah naik Uber, drebar pon lagi muda, xyah citerla psl tangan., Uber pon kekadang ade promo code xyah byr pon xper., hahar2

Cian pemandu teksi melepas duit tambang kannn, hihihi 😁

Hahahaha untung Timah 😁

Ampunkan Timah panphila, hihihi 😁

Seriously mamapp ada logik juga, kadang2 fikiran melayang tak mau jadi mcm Timah 😁..

Hahaha tangan tak sama kannnn Wak.. Menarik juga Uber ni tapi x pernah cuba lagi Wak.. 😊

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top