Monday, May 22, 2017

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN : SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1,000!!

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN : SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1,000!! | Yeayyy tajuk entry pun buat orang teruja apatah lagi jika dinobatkan sebagai pemenang. Actually, saya telah ditag oleh adik manis, Mayy melalui Facebook mengenai giveaway ini. Kalau tidak, melepaslah peluang shopping credit dari Busyra Takiyudin bernilai RM1,000.00 ni.. sapa tak mahu shopping credit cik adik ooi (panjang sikit sebut 'oooi' tu, hehehe)..

Jom kita sertai, dengan click banner di bawah :

Giveaway Busyra Takiyudin : Saya Nak Shopping Credit RM1,000

Giveaway ini ada kaitan dengan satu online shopping website iaitu SG Shop. Sejujurnya inilah kali pertama saya tahu tentang SG Shop..

SG Shop Malaysia

Bila dapat info baharu tentang SG Shop saya terus 'mentelaah' satu persatu barang-barang yang ditawarkan.. Seriously rambang mata I tell you.. Banyak pilihan barangan pada harga yang sangaaaaaaat berpatutan dan murah. Nah tengok sendiri..

SG Shop Malaysia


Sempat jugak saya membelek barang-barang yang menarik perhatian.. Kata Busyra, ".. usha-usha dulu mana tau ada yang berkenan.."  Memang ada pun yang berkenan, bukan satu tapi banyak.. camne tu?

Antaranya :
 
Hero Coffee Pot

Hero stainless steel pressure pot coffee / tea home French press glass filter cup

Saya peminum coffee tegar, jadi sangat sesuai coffee pot ini untuk saya, hehehe.. Selain ini bermacam-macam lagi barangan yang boleh kita dapati di SG Shop ini. Jadi jemputlah singgah jangan malu-malu..

Okay, sebelum mengakhiri entry giveaway ini, maka dengan ini saya ingin mengisytiharkan bahawa bertambahlah satu lagi koleksi online shopping site kegemaran saya. Selepas ini tak perlu bersusah payah berpanas, berhujan, bersesak, berasak untuk beli barang idaman, semuanya hanya dihujung jari..

Begitulah info yang ingin dikongsi bersama..



Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Terima kasih sudi singgah di blog ini..
Sekian, wasalam..


Regards,

18 COMENTΓƒRIOS:

Gut luck kakak cantik.. :)

Thank you adik cantik 😍

Good luck! CR pun baru join. 😊

Same goes to you dear..
Good luck 😍

Good luck kak LZ! πŸ™†πŸ»πŸ’–

Good luck LZ.

Dah dua tiga blogger organize GA macam ni Mrs. A tengok.

Thank you Eeca πŸ’•

Same goes to you Mrs. A..
LZ perasan jugak.. Advertorial kot Mrs. A πŸ˜‰

Good luck Lz. Ana join nanti :)

Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Aminnn..
Sila join jangan lepaskan peluang..
Terima kasih Ana 😍

Aminnn..
Same goes to you Fa Tin..
Good luck 😍

Aminnn..
Terima kasih pakcik WP 😊

terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html

Sama-sama kasih Busyra 😍..
Tahniah kepada pemenang.. πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top