MEMBELI-BELAH DI ezbuy MALAYSIA | Sudahkah anda tahu tentang ezbuy Malaysia? Jika belum melalui entri ini saya ingin memperkenalkan anda dengan satu lagi one-stop global online shopping platform yang sedang hangat diperkatakan di Malaysia. Saya memang kaki online shopping.. Jadi kepada readers kaki online shopping seperti saya mesti tak akan lepaskan peluang untuk merebut tawaran dari ezbuy ini.. Mari saya perkenalkan ezbuy Malaysia kepada pembaca semua..

Apa yang menarik tentang ezbuy Malaysia ini? ezbuy menawarkan 65eDay, Global Super Sales!!!..


Anda tak boleh lepaskan peluang di 65eDay Global Super Sales kerana ianya menawarkan tawaran hebat seperti:

FRIENDS DEAL iaitu membeli-belah bersama rakan dan anda boleh berjimat lebih 50%,
PENGHANTARAN PERCUMA (FREE SHIPPING) tanpa had pembelian dengan tawaran produk-produk hebat di pasaran,
FLASH DEAL dengan tawaran diskaun lebih 90%, dan
CASH OFF iaitu berjuta tawaran voucher membeli-belah untuk direbut!


Tawaran itu tidak terhad di situ sahaja tau, selain itu terdapat tawaran lain yang dinamakan Exclusive Flash Deals yang menawarkan diskaun hebat di mana ianya akan bertukar setiap hari dari 31hb. Mei, 12 tengah hari hingga 5hb. Jun nanti.. Selain Exclusive Flash Deals, ezbuy menawarkan Friends Deals, Share & Shop dengan insan tersayang dan nikmati lebih daripada 300 barangan pada Harga Borong (Wholesale Prices) yang akan dikemaskini setiap hari. Sangat menarik okay!

Bukan itu sahaja, ada lagi.. ezbuy turut menawarkan barangan dari penjual di Malaysia, China, USA dan Taiwan pada harga diskaun hingga 90%.. Saya betul-betul teruja, rambang mata dibuatnya.. Mana tidak, terdapat lebih dari 20 juta barang-barang dijual di ezbuy pada harga amat berpatutan dari setiap kategori termasuk Fashion Specials, Lifestyle Essentials dan ezbuy's Best Sellers. Banyak pilihan..

Selain itu, bukan calang-calang jenama yang ditawarkan. ezbuy menawarkan barang-barang berjenama terkenal pada tawaran diskaun hebat antaranya seperti jenama berikut :

Sony, Tefal, canon, Casio, Daniel Wellington, Omron, Western Digital, Samsung, Viewsonic, Pineng, Sonicgear, Olivia Burton di samping barang keperluan lain seperti Kelloggs, Lifebuoy, Dettol, Johnson Baby, Kinohimitsu, Brands, Durex, Scholl, Avent..

BERITA BAIK!!!!

Exclusive to Follower, anda mahu RM15 FREE Shopping Voucher? 
Jika YA, mudah sahaja caranya hanya download ezbuy app di smartphone anda, kemudian scan QR code yang diberikan di bawah ini, itu sahaja. 

Jadi cepat-cepat jangan lepaskan peluang :


Sangat menarik.. Gembira hati ini bila dapat membeli-belah barangan berjenama di hujung jari.. Pilih sahaja mana yang berkenan di hati.. Diskaun pula jangan kata, memang di luar jangka.. Semuanya ada di ezbuy!
 
Jom.. jom.. jangan tunggu lagi.. 
Download ezbuy app sekarang!Regards,