Monday, December 04, 2017

CONGRATS! TO MY TOP 5 COMMENTATORS

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini.. Alhamdulillah sudah masuk hari ke-4 dalam bulan Disember 2017. Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan kita dipermudahkan segala urusan, amin. Untuk pengetahuan pembaca, pada 30.11.2017 lalu, saya tergerak hati untuk memilih Top 5 Commentators blog ini. Inilah yang dikatakan rezeki mereka, tiba-tiba saya digerakkan hati oleh-Nya untuk berkongsi rezeki dengan mereka..


Berikut adalah senarai Top 5 Commentators blog Lady In Red Planner as at 30.11.2017 :

 

Top 5 Commentators dan blog mereka :

2. Ana Suhana : http://www.anasuhana.com
4. Siqah Hussin : http://www.siqahiqa.com

Kesemua blogger di atas telah saya hubungi dan maklumbalas juga telah diterima kecuali rakan blogger no. 5 bernama Sal.. Sal ooo Sal.. Where are youuuuu? Mana poie Sal ni.. Check email Sal na, nanti bagi feedback kat saya.. Den tunggu ni..  

Kepada yang tersenarai, hadiah akan dipos dalam masa terdekat.. Hadiah yang diberikan tak seberapa tetapi ikhlas dari saya.


Di kesempatan ini juga saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan bloggers yang lain.. Walau pun tak tersenarai dalam Top 5 Commentators di blog saya, jangan kecil hati mungkin rezeki anda ada juga suatu hari nanti... Terima kasih di atas sokongan kalian.. Saya sangat hargai komen yang diberikan kerana saya percaya setiap komen pembaca adalah ikhlas lahir dari hati.. Apa yang penting persahabatan yang dibina melalui dunia maya ini berkekalan hendaknya. Saya doakan semoga rakan bloggers success and keep blogging. Teruskan support each other okay..

Okaylah, setakat ini sahaja..
Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,


34 COMENTΓƒRIOS:

Alhamdulillah tahniah semua...ukhuwah yang terjalin SANGAT mahal kan kak...bagi PC ianya rezeki luar biasa daripada Allah melalui alam maya...bagaimana yang tidak saling mengenali dan tidak bertemu tapi sentiasa memberi sokongan di blog...subhanAllah..nikmat..

Bestnyaaa, hehe..tahniah tahniahhh

Tahniah kepada top 5. U all mmg deserve it

Setuju dengan PC.. Jika diikutkan ukhuwah yang terjalin tak dapat dinilai dengan wang ringgit atau hadiah.. Hadiah hanya sebagai tanda penghargaan.. Semoga ukhuwah yang dibina akan terus berkekalan, amin. πŸ’•

Terima kasih juga atas sokongan Nona Qiyah πŸ’•..

Terima kasih atas sokongan mamapp πŸ’•..

TAHNIAH pada top 5 commentators :)

Alhamdulillah. Terima kasih sis. Semoga ukhwah kita terus mekar terjalin.

wuuuu... Bestnyaaaa.. Congrats to the top 5..

Tahniah . .lepas ni nak komen banyak2 lah . . haha

tahniah yang tersenarai ...

Alhamdulillah.. Tahniah buat yang tersenarai..

Tahniah kepada semua yang tersenarai...

Alhamdullilah. Terima kasih sis LZ :) Semoga ukhuwah kita berkekalan selamanya. Seronok berkenalan dengan rakan blogger semua <3

Tahniah kepada Top 5 commenters .....
Kepada yg tak berjaya, bulan depan cuba lagi hihi

Tahniah pada yang tersenarai..

Tahniah buat kelima-lima blogger.
Bestnya dapat hadiah yang tidak disangka-sangka.

Aminnnn, sis pun harapkan begitu Ana πŸ’•..

Silakan Zhi.. Sis suka komen yang genuine dan ikhlas lahir dari hati πŸ˜‰..

Sis sangat hargai ukhuwah ini.
Thanks for your support dear πŸ’•..

Betul tu Kak Nom..
Teruskan menyokong each other.. Mahal tau persahabatan alam maya ni..

Thanks for your support CR πŸ’•..

Alhamdulillah rezeki mereka Flavnesz.. By the way, thanks for your support πŸ’•..

Thanks for your support Cik CL πŸ’•

Thanks for your support Mrs Pip πŸ’•..

Alhamdulillah..
By the way thanks for your support Sha πŸ’•..

Thanks for your support Tn. NA πŸ‘..

Thanks for your support NN πŸ’•

Terima kasih atas sokongan sis SZ πŸ’•..

Thanks for your support WB πŸ’•

Alhamdulillah, memang best Mrs. A dapat rezeki tak disangka..
Thanks to Mrs. A jugak for your endless support πŸ’•..

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top