Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini.. Semasa blogwalking di blog Fatin Shahrizam dan Cik CL sebentar tadi, saya perasan banner segmen ini.. Agak menarik tetapi seperti kesuntukan waktu untuk sertai segmen ini namun saya curi-curi masa juga padahal hari ini hari Rabu, bertentangan dengan prinsip saya menyertai segmen & giveaway pada setiap hujung minggu kerana ada kelainan pada segmen anjuran Mialiana kali ini. Penyertaan segmen hanya dibuka dalam tempoh 24 jam sahaja tetapi write-up telah disediakan hanya paste dalam entri sahaja, sangat mudah so tiada alasan untuk tidak turut serta.. 

Jom kita check syarat-syarat penyertaan :

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2017, iaitu tepat jam 6.00 petang sehingga hari esok, 6.00 petang 20 Disember 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017.

Sangat mudah.. Jom kita meriahkan lagi segmen ini.Okay, sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,