Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 42 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

GIVEAWAY BY FATIN DIANA

GIVEAWAY BY FATIN DIANA | Selamat Hujung Minggu semua, Happy Weekend everyone.. Hujung minggu ini takde plan ke mana-mana jadi saya mengambil kesempatan ini untuk turut serta dalam Giveaway yang dianjurkan oleh blogger muda dan comel iaitu Fatin Diana..

 Giveaway by Fatin Diana
Sila click banner untuk join

Saya sudah penuhi semua syarat-syarat yang dikenakan iaitu :

1. Follow semua media sosial dan klik iklan sponsor.
2. Buat satu entri "Giveaway by FatinDiana".
3. Copy banner dan paste di entri. Jangan lupa backlink banner di atas.
4. Submit link di ruang komen. Takkan layan sebarang penyertaan di cbox.
5. Last sekali perlu follow 3 blog sponsor yang dinyatakan dan click iklan Nuffnang di blog-blog berkenaan.

Hadiah:
Portable travel bag by FD
Bawal pucci by FD
Pin shawl (10 pcs) by Eymasu (3 pemenang)
Jogger pants by Ezyra Clothing
Makeup set by Cik Chenta

Tarikh tamat: 10th March 2017 @ 10 malam

Sesiapa yang berminat boleh turut sama..
Sehingga kita bertemu lagi di post akan datang..
Sekian, wasalam..


Regards,

Comments

  1. Menarik hadiah dia :) Good luck kak LZ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, sekadar suka-suka hehehe
      Thanks dear.. ;-)

      Delete
  2. Goooddd Lucckkk SISSSS. semoga beroleh kerjayaannnn preppp pepp peppp bunyi trompet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha siap trompet x menahan si Amer ni..

      Amin, terima kasih Amer Jaya.. :-)

      Delete
  3. Selamat berkenalan, LZ.
    All the best untuk GA ini :)

    ReplyDelete
  4. Good luck LZ. Semoga ada rezeki kali ni ๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya LZ, moga ada rezeki... mana tau menang kan... good luck...

    ReplyDelete
  6. Good luck!!..menarik hadiahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengan Nohas..
      Terima kasih sudi membalas kunjungan.. ๐Ÿ˜

      Delete
  7. Good luck kak! menarik hadiah2 tu untuk perempuan! hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Thanks Syed..
      Hadiah sbg sampingan yg penting semangat hehehe ๐Ÿ˜„

      Delete
  8. hadiah-hadiahnya menarik.

    tapi rules nye banyak.

    hihihi...

    goodluck LZ.

    menang nanti kita share hadiah k.

    #tetiba.

    hahaha...gurau je...

    daaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa gigih ikut syarat satu-persatu.. In shaa Allah ada rezeki tak ke mana.. hehehehe

      Delete
  9. Gud luck LZ....mak dah pencen haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha terima kasih Mak Nom.. Tapi awat mak pencen awai sangat..๐Ÿ˜

      Delete
  10. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    https://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

    ReplyDelete
  11. goodluck okay . singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  12. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Hani, in shaa Allah LZ akan menyusul dan sertai contest yg dinyatakan.

      Aminnn, terima kasih dear kerana mendoakan saya ๐Ÿ˜

      Delete
  13. Semoga berjaya kak LZ, hihi tak lama dah ni, dia nak umum pemenang, berdebar rasa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn, sama-samalah kita Mai..
      In shaa Allah kalau rezeki tak ke mana..
      Excited kann, akak pun sama ๐Ÿ˜

      Delete
  14. dari GA sama :)

    https://sayesyadiya.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

ppl love these

Resepi Scone Kismis Gebu, Simple & Sedap
RESEPI SCONE KISMIS GEBU, SIMPLE & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua p…
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…
Pokok Bonsai Bunga Kertas Menjadi Idaman
POKOK BONSAI BUNGA KERTAS MENJADI IDAMAN | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely r…
Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini
SAYONARA STATIONERY GIVEAWAY BY NINIHANINI | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pemb…