Social Media Icons

slide code

Photo

I am LZ
Assalamualaikum..
Hello & Welcome to my blog!

I'm LZ | 41 y/o | Married
Based in Seremban, N9
On Blogger since Mac 2010
***************
Advertorial, Collaboration & Review
feel free to contact me via :

email : papernplanner@gmail.com

About Me
Contact Me

welcome to my blog

social media icons 2

Search

category 1

BEAUTY

category 2

Fashion

category 3

LIFESTYLE

never miss any post

BERAPA NILAI BLOG ANDA?

BERAPA NILAI BLOG ANDA? | Pernahkah pembaca terfikir berapa nilai website atau blog anda? Jangan hanya ingat asset saja bernilai. Sesebuah website atau blog juga bernilai tau.. Andai ada di antara rakan-rakan blogger belum tahu, jom cuba check di Domain Value. Domain value menawarkan perkhidmatan percuma untuk menilai website atau blog anda. Dengan cara ini kita boleh buat valuation mengenai harga yang ingin ditawarkan sekiranya anda berhasrat untuk menjual website atau blog anda kepada orang lain..

Domain Value

Caranya : Click banner atau -> DomainValue. Masukkan url anda dalam ruangan di bawah,. Kemudian click SUBMIT.. Tunggu sebentar around 10 saat sebelum keputusan dipaparkan..

Domain Value


Saya dengan tak malu (sambil tutup muka) share nilai blog Lady in Red Planner :

Domain Value 

USD250.00 sahaja, hehehe tolong jangan kecam okay, blog baru standardlah tak guna domain sendiri sekadar tumpang blogger.com memang #lowmarketvalue.. Oppps! sempat lagi defend blog sendiri..

Pssssttt! Saya check nilai domain Google.com :
Nilai domain google.com

Ada lagi, saya juga menyibuk check nilai domain Facebook :

Nilai domain Facebook

Adoi pening kepala bila nampak banyak sangat 'comma' di situ equal to USD tau, pengsan! Kalau dapat income camtu, makcik kayo tak perlu susah-susah memerah otak..  Okay laaa.. Jom sama-sama semak, click -> DomainValue.




Siapa sporting boleh letak nilai website atau blog anda di ruang komen di bawah. 
 
Okay, itu sahaja..
Sekian, wasalam..


Regards,

Comments

  1. Mahal juga tu harga blog LZ. Header cun, blog pun kemas dan teratur. Tunggu lah 3-4 bulan lagi, confirm bertambah mahal. 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe malulah saya Ana.. Mana mungkin dear 😍 apalagi berblogging sekadar suka-suka.

      Bak kata org Nismilan : "Tak dapek den nak nolong!" 😁

      Delete
  2. Hahaha harga kita sama sis. Share parrtner ke camne ni? No wonder google facebook menceceah nilai juta yang masuk guna tiap hari pun berjuta. Ohmak kayo !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe x sangka sama harga Ira..
      Tu lar kalau dapat berjuta mmg makcik kayo πŸ˜‚πŸ˜…..

      Delete
  3. mahalnya google hahahaha blog sha tah tah takde nilai apa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Sha, mmg berbaloi2 ada website generate berjuta2..
      Blog Sha pasti ada nilai πŸ˜‰

      Delete
  4. wahh..ada juga applikasi gini ya...rasa macam takut nak check..hehehe..kan nanti over excited or over down pulak

    apapun thanks for sharing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe takpe Irda, check utk suka2.. excited tau bila tau harga 😍😁

      Delete
  5. Hahahahhahahahahahhahhaha fae sudah check mine and harganya is jeng jeng jengg

    $0

    Bhahhahahahaahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's okay dear πŸ˜‰..
      Bila active selalu dan terkenal nanti semakin mahal blog Fae..

      Thanks for sharing 😍

      Delete
    2. Nak consistent tu susah tapi fae cuba huhuhu

      Delete
  6. Samalah nilai blog kita...takoe, rajin2 blogging, nnt naiklah nilainya...
    Seronok pula nak check favorite website yg mrs pip selalu guna..
    Cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dgn Mrs Pip..
      Saya pun cuba check website popular lain. Saje sekadar suka2 😁.

      Delete
  7. Wowww tak tahu langsung boleh tahu nilai website sendiri! Thank you share this beneficial post! Blog kita biasa biasa je tp still ada hati nak check nilai jugak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure NHY Ziera 😍..
      Boleh check blog sendiri, x salah sekadar ingin tahu nilainya πŸ˜„

      Delete
  8. Eh, sama hargalaa kita punya blog sis. Tukar dalam RM dah bolehlaa buat shopping sikit2. Haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh tukar dgn RM.. Memang akak beli handbag baharu Fatihah, hehehe 😍

      Delete
  9. Ada nilai juga rupanya blog2 kita ni.
    Kalau dalam rupiah lagi banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha betul tu..
      Pakcik kayo kalau camtu 😁..

      Delete
  10. Hehehe nak try check tapi tak sanggup nak hadapi kenyataan. Macam mana ni kak kahkah. Tunggu 2 3 tahun lagi la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe terimalah kenyataan Cikgu.. Mana tahu result dia kebaboom!!! 😁

      Delete
  11. Replies
    1. Hihihi malulah Dorsett Pink 😍
      Menangis Google nanti πŸ˜‚

      Delete
  12. wahh..hehehe kalau blog ni bleh jual. lepas settle utang rumah & kete xpe dah..kuikuikuii

    #Verangan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaah seronok kalau benar begitu Juls Julie80.. hehehe 😁

      Delete
  13. hakhak elsa dah tahu dah blog elsa berapa nilainya! nanti elsa share dalam entry elsa tau. hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay sure dear πŸ˜„πŸ˜..
      Hehehe

      Delete
  14. done follow your blog...im 107 th
    wow...lumayan juga kalau awak jual blog awak :P
    http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/kisah-result-spm-2016-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih KK πŸ˜„
      Saya akan kunjungbalas ke blog KAK juga.. πŸ‘

      Delete
  15. dah check tapi takda nilai, sodihnya ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's okay, ni test suka2..
      Blog kita janji ada signature kita di situ.. Don't give up! 😍

      Delete
    2. yeahhh, x sodih pun. kihkihkih :D

      Delete
  16. klu i check mau lg xdek nilai.. nilai kat tuan dia ajo/ hahahaha

    ReplyDelete
  17. Malu dong ah nak check cia..cia..cia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe usah begitu dong Mrs. A.. Check ajaaa.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  18. Siqah tahu dah blog Siqah berapa nilainya. Hihi. Tak sangka ada website camnie kan.

    Lagi beberapa bulan, nilai blog akak pasti naik lagi tu. Kalau convert MYR, boleh dah shopping πŸ˜‚

    ReplyDelete

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!


ppl love these

TIPS : CARA MUDAH CUCI HANDBAGS
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera to all my lovely readers.. Yuhuuuu buat apa hujung minggu be…
GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera diucapkan kepada semua pembaca blog ini.. Saya mengambil kes…
IKEA DECORATION IDEAS UNTUK RUMAH SAYA
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Apa khabar? Hopefully semua …
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP
6 RESEPI SARAPAN PAGI MUDAH & SEDAP | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembac…