THE traveloka SALE-ABRATION! | Greetings to all my lovely readers.. Saya baru lepas bercuti tetapi terasa ingin kembali bercuti bila tahu Traveloka sedang mengadakan promosi untuk tempahan yang dibuat dari 10 hingga 31 Mac 2017 - The traveloka SALE-ABRATION! Tawaran hebat untuk hotel dan tambang penerbangan domestik atau antarabangsa pada harga murah luar biasa!

Traveloka.com 
Promosi "THE traveloka SALE-ABRATION!"
Bila nampak perkataan SALE tentu kita kaitkan dengan harga murah. Samalah juga dengan traveloka SALE-ABRATION! Promosi SALE-ABRATION menawarkan tiket penerbangan ke pelbagai destinasi dan juga tawaran hotel yang boleh buat kita rambang mata! Mestilah rambang mata bila terdapat banyak pilihan hotel di seluruh Asia Pasifik dan lebih dari 18,000 laluan penerbangan menjadi pilihan.

Wow! Saya pasti tak akan lepaskan peluang dan saya harap pembaca blog ini yang suka bercuti pun begitu juga. Inilah masa yang ditunggu-tunggu..

Traveloka SALE-Abration

Teruja sangat dengan SALE-ABRATION tapi tahukah pembaca apa itu Traveloka?  Mari saya perkenalkan..

Traveloka merupakan one-stop center untuk kita membuat tempahan tiket penerbangan domestik dan antarabangsa pada harga yang hebat di bawah platform yang sama. Jika sebelum ini kita buat tempahan tiket penerbangan dan hotel di laman web berbeza, kini tidak lagi dengan adanya Traveloka.

Lebih menarik lagi apabila tempahan juga boleh dilakukan melalui apps dari Google Play atau AppStore. Jangan tunggu lagi, muat turun Aplikasi Traveloka PERCUMA untuk tempahan tiket penerbangan dan hotel sekarang. Lepas ni, kita tak perlu meredah lautan manusia dan mengharungi jalan sesak, semuanya boleh dilakukan hanya di hujung jari, mudah dan selesa.

Memang saya teruja kerana Traveloka...

(a) Menjimatkan masa
Dahlah tawaran menarik, bukan itu sahaja, segala carian, tempahan dan urusan percutian kita lebih terancang dan berjalan lancar, di bawah satu platform.

(b) Menjimatkan wang
Traveloka juga membuat perbandingan harga terbaik dan tiada caj tersembunyi. Harga yang anda lihat semasa membuat carian, itulah harga muktamad yang ditawarkan. Traveloka menawarkan jaminan harga terbaik di samping diskaun menarik dan istimewa.

Keistimewaan Traveloka yang dimaksudkan ialah:

Tawaran Penerbangan (flight deals)
  • Perbandingan harga tiket penerbangan dari pelbagai syarikat penerbangan dan tempahan tiket dengan harga terbaik ke destinasi impian sama ada penerbangan domestik atau antarabangsa semestinya menjimatkan wang kita. 
  • Selain itu, ada tawaran penerbangan untuk setiap jenis bajet - tawaran serendah RM40.00 ke destinasi domestik dan di bawah RM100.00 ke destinasi antarabangsa..Tawaran Hotel (hotel deals)
  • Terdapat lebih 100 tawaran ekslusif untuk destinasi di seluruh Asia Tenggara bagi memenuhi pelbagai jenis tujuan perjalanan untuk memastikan penginapan yang hebat bagi setiap perjalanan akan datang.
  • Traveloka bekerjasama dengan pelbagai partners hotels yang dipilih dengan teliti untuk memenuhi pelbagai jenis tujuan perjalanan, sama ada membeli-belah, melancong di bandar-bandar besar, bersantai di tepi pantai dan banyak lagi. Siapa tak mahu lepaskan peluang kann..

Wow suka, suka, suka.. 

 

Overall, Traveloka merupakan satu penyelesaian lengkap untuk percutian - tempah tiket penerbangan dengan tambang murah dan hotel di seluruh Asia Tenggara dengan penjimatan hebat.

Harga Terbaik dan paling kompetitif untuk tiket penerbangan dan hotel di Asia Tenggara.

Harga jujur - tiada caj tersembunyi.
 
Untuk keterangan lanjut sila click -> www.traveloka.com

Pilihan di tangan  kita.. Jadi jangan lepaskan peluang. Mengapa kata tidak dengan tawaran menarik dari Traveloka. Jom rebut peluang bercuti dengan lebih penjimatan, hanya click -> SALE-ABRATION!


Regards,