Saturday, March 25, 2017

GIVEAWAY BY LYANA ISHAK & EYJA MASLIZA

GIVEAWAY BY LYANA ISHAK & EYJA MASLIZA | Hari ni Sabtu iaitu hari untuk join segmen dan giveaway.. Memang begitu entry blog saya pada hujung minggu selain entry santai yang lain.. Hari ini saya join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza setelah came across dari blog Mayy Ji. 


Sebelum menyertai giveaway ini, sila baca 9 syarat-syarat yang perlu dipatuhi dengan click banner di atas πŸ‘†. Semua syarat-syarat yang dikenakan tak susah seperti kata organizer, syarat simple & cool, hehehe 😁.

Kepada blogger yang berminat untuk sertai giveaway ini, boleh berbuat demikian kerana tempoh penyertaan bermula dari 22 Mac 2017 hingga 4 April 2017.

Cepat-cepat masih sempat.. Jangan lepaskan peluang sebab dengan cara ini kita berpeluang dapat kenal rakan bloggers baharu di samping mengeratkan ukhuwah πŸ˜„..


Itu sahaja.. Sehingga kita bertemu lagi di lain post.. Sekian, wasalam..


Regards,

17 COMENTΓƒRIOS:

goodluck kakak! :*

elsa pun ada buat ga sekarang nie hehe jemput join jugak! http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

Terima kasih Elsa 😍

Lepas ni akak menyusul ke blog Elsa yer πŸ˜‰

Thanks Cikgu Syed πŸ‘Œ

Good luck LZ. Mudah-mudahan ada rezeki LZ. Amin. Ana pun akan join juga nanti. Entri dah ada tgl nak publish je πŸ˜…

Ana dah publish entri hadiah dari LZ 😘😘😘

https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/03/hadiah-awesome-untuk-top-commentor-dari.html

Aminnnn..
Jom Ana, kita join sama-sama 😍..

Ya Allah, seriously LZ terharu sangat dengan review Ana.. LZ hargai review Ana, terima kasih tak terhingga πŸ˜˜πŸ’

Thanks NA 😍😍

Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

hi singgah dari GA yang sama
http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
good luck

Thanks Eyja, sudi kunjungbalas 😍 Sis akan menyusul ke blog Eyja.. 😊

Semoga berjaya MV 😍

Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

Congratulations! LZ, one of the winners.

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top