Lady In Red Planner

Beauty | Lifestyle | Fashion | Hobbies & everything that make me happy and inspire others..

GIVEAWAY BY LYANA ISHAK & EYJA MASLIZA

GIVEAWAY BY LYANA ISHAK & EYJA MASLIZA | Hari ni Sabtu iaitu hari untuk join segmen dan giveaway.. Memang begitu entry blog saya pada hujung minggu selain entry santai yang lain.. Hari ini saya join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza setelah came across dari blog Mayy Ji. 


Sebelum menyertai giveaway ini, sila baca 9 syarat-syarat yang perlu dipatuhi dengan click banner di atas 👆. Semua syarat-syarat yang dikenakan tak susah seperti kata organizer, syarat simple & cool, hehehe 😁.

Kepada blogger yang berminat untuk sertai giveaway ini, boleh berbuat demikian kerana tempoh penyertaan bermula dari 22 Mac 2017 hingga 4 April 2017.

Cepat-cepat masih sempat.. Jangan lepaskan peluang sebab dengan cara ini kita berpeluang dapat kenal rakan bloggers baharu di samping mengeratkan ukhuwah 😄..


Itu sahaja.. Sehingga kita bertemu lagi di lain post.. Sekian, wasalam..


Regards,

Comments

Post a Comment

  1. goodluck kakak! :*

    elsa pun ada buat ga sekarang nie hehe jemput join jugak! http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-igshop-luvsweetchoco.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Elsa 😍

      Lepas ni akak menyusul ke blog Elsa yer 😉

      Delete
  2. Good luck LZ. Mudah-mudahan ada rezeki LZ. Amin. Ana pun akan join juga nanti. Entri dah ada tgl nak publish je 😅

    Ana dah publish entri hadiah dari LZ 😘😘😘

    https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/03/hadiah-awesome-untuk-top-commentor-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn..
      Jom Ana, kita join sama-sama 😍..

      Ya Allah, seriously LZ terharu sangat dengan review Ana.. LZ hargai review Ana, terima kasih tak terhingga 😘💐

      Delete
  3. Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
    Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
    Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

    Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

    http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

    Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Eyja, sudi kunjungbalas 😍 Sis akan menyusul ke blog Eyja.. 😊

      Delete
  4. hi singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    good luck

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

    http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

    Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

    ReplyDelete
  6. Congratulations! LZ, one of the winners.

    ReplyDelete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Form for Contact Page (Do not remove it)

Name

Email *

Message *

Latest on Instagram

Latest on Pinterest