Tuesday, June 20, 2017

JUMPA DOKTOR

JUMPA DOKTOR | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca blog ini.. Semalam saya pergi jumpa doktor. Bila dia periksa tapak tangan saya dia tanya, saya kerja apa? Saya jawab tak kerja.. Doktor cakap, you tak boleh makan lobster, ketam, udang, tiram dan tak boleh minum air bergas serta jangan makan anggur, apple, kiwi dan jangan makan ikan salmon.. daging kambing.. ikan terubok... goreng cempedak bla..bla..bla....




Saya tanya, kenapa? Sakit apa saya ni? Doktor jawab selamba.. "You kerja pun takde, lagi mau makan sedap-sedap"..

Hehehehe just joking huh sementara takde idea entry baharu.. Gurauan ini tiada kaitan langsung dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia.. 




Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..


Regards,

24 COMENTΓƒRIOS:

Hahaa doktor ni bagitau lah penyakit apa πŸ˜‚

Hah, terkezut, ingatkan sakit apa eh tak boleh nak makan itu ini...
Tipah tertipu, hehe.

banyaknya pantang larang. semua yang sedap2 pulak.

Doctor tak bagitu sakit apa, tapi doctor lebih risau dia tak keja HH, hehehehe

Hehehehe.. sesuatu sangat kann Mrs. Pip.

Tu la pasal Nad, risau doctor tak keja tapi nak makan sedap mana datang duit tu? hehehehe

hahaha..ingatkan sungguh jumpa doktor sbb tengok tak de entri..haha lawak jugak awak ni LZ terkono den

Hahaha gelak untuk hilangkan sakit kepala ni Kak.. Hihihi

Owh. Ni penyakit orang takde kerja.
kena makan nasi putih ajelah.

Menurut kata doctor jangan makan sedap dan mahal.. hehehehe itulah dia gurauan.. 😁

Hahahah kejamnya buat lawak camni.. Baru terfikir, dah semua tak boleh makan nak makan ape je.. Pastu terfikir lagi.. alamak akak sakit ape ni? lastnye, aku tertipuuuuuuu.. hahahaha

haiya, bikin cuak je bila tengok senarai makanan yang tak boleh makan tu banyak, ingatkan sakit ape...haha

Hehehehe kali ni kita bergurau-senda Lea 😁 Penat fikir persiapan raya tak siap2..

Hehehe hampir semua makanan sedap tu mahal IQ.. Orang bekerja pun berkira-kira makan sedap sekarang ni.. 😊

haha..tertipu.baru nak tanya sakit apa..

Sakit tak boleh makan mahal Sal, hehehe 😁

Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚ sudah terkena

mamapp, lawak untuk release stress buat persiapan raya, hehehe 😁

Hahaha. Doktor pun pandai melawak sekarang. Ceria hati pesakit 😊

Hehehe belum ambil ubat dah baik.. 😁

Sy x keja, tapi sy nak makan semua makanan tu 😝

Alhamdulillah mudah rezeki NA.. Untung ada orang support makan sedap πŸ˜‰

Memain ja 😜 Tapi Ameeen, moga makin murah rezeki πŸ˜‰

Post a Comment

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Back to Top